Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Над 150 са свободните работни места в Казанлъшко
Павел баня
Над 150 са свободните работни места в Казанлъшко 
28.10.2008

Над 150 са свободните работни места, обявени от дирекция „Бюро по труда"- Казанлък, обслужваща петте общини: Казанлък, Николаево, Павел баня, Мъглиж и Гурково, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

Най-голям е броят на свободните работни места за монтажници на топлоизолация, които трябва да имат завършено основно образование. 25 са местата за общи работници в производството. Дирекцията е обявила и свободни работни места за оператор на машина за производство на дозатори – 23, за шлосери – 21. С осем по-малко са местата за заварчици, а 10 са за машинен оператор в производство. От всички кандидати се изисква да имат основно образование и стаж за нужната позиция.

Много по-малко са обявените свободни работни места за лица, завършили висше образование. По едно са мястото за: системен администратор, конструктор, инженер ОТК, инженер производство, строителен техник, технолог пластмасови изделия, организатор производство, лаборант.

Дирекция "Бюро по труда"- град Казанлък обявява и две трайно незаети работни места. Това са за свободните работни места за машинни оператори и кабелна инсталация. Изисква се минимум начално образование, а работодателят предлага обучение, работи се на две смени, трудовият договор е със срок за изпитване, заплащането е по договаряне.

Коментари 
Comments are not available for this entry.