Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Модерни помещения за дежурните пожарникари в Павел баня
Павел баня
Модерни помещения за дежурните пожарникари в Павел баня 
Съществени ремонти на сградния фонд са извършени и в противопожарните служби в Павел баня, Чирпан, Раднево, Гълъбово. В Казанлък е изготвен проект и е осигурено финансиране за построяване на нова модерна пожарна, която ще е съизмерима с най-добрите европейски служби.

Директорът на Областна Дирекция “Пожарна безопасност и Защита на населението” комисар Славчо Славов откри седем обновени битови помещения в сградата на Старозагорската пожарна. Вложените средства са повече от 50 хиляди лева и са осигурени от Министерството на бедствията и авариите още през миналата година. На откриването присъстваха директорите на ОДПБЗН – Пазарджик, Кърджали, Пловдив, Смолян и Хасково, а комисар Славов им благодари за неоценимата подкрепа през горещото лято на 2007 година . "Тогава победихме в едномесечната битка с огъня, благодарение на тях”.

Коментари 
Comments are not available for this entry.