Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Искат 4 млн. лв. за поддръжка на язовири в Старозагорско
Павел баня
Искат 4 млн. лв. за поддръжка на язовири в Старозагорско 
След проверка на язовирите и реките в Старозагорско, областният управител Мария Нейкова е поискала от Междуведомствената комисия за бедствия, аварии и катастрофи 4 млн. и 400 хил. лв. Средствата са за почистването на реките и за изграждането на укрепителни съоръжения, съобщи БНР.

Големите язовири „Копринка", „Розов кладенец" и „Овчарица" са в добро състояние.

Проверката е констатирала повече проблеми при малките язовири. Голяма част от арендаторите не изпълняват договорните си задължения за поддържането им, а общините нямат средства за това. На кмета на Гълъбово Николай Тонев в препоръчано отнемане на разрешителното на арендатора на язовир „Априлово".

Речните корита в общините Стара Загора и Братя Даскалови са добре проводими, частично са почистени реките в района на Казанлък и Павел баня след проливните дъждове в края на миналата година.

Проверяващите твърдят, че не са установили незаконна санитарна сеч в районите на „Натура 2000" и при добива на инертни материали от реките.


Коментари 
Comments are not available for this entry.