Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Коледа
Павел баня
Коледа 
Със запалването на светлините на коледната елха от кмета на община Павел баня Станимир Радевски беше поставено началото на Коледно- новогодишните празници в общината. Тържеството започна с изпълнение на мажоретен състав „Прима” при Обединен детски комплекс Павел баня. Кметът на общината поздрави всички присъстващи и им пожела крепко здраве, любов и уют в домовете.
Дядо Коледа и Снежанка, които дойдоха на тържеството за радост на всички деца, приканиха присъстващите да започнат заедно обратното броене. Елхата в центъра на Павел баня грейна в светлините на Коледа, а нощното небе над града се обагри в пъстрите отблясъци на фойерверките.В края на миналата седмица Дядо Коледа и Снежанка бяха гости на децата от гр.Павел баня. Под звуците на весели коледни песни всички заедно се включиха в украсяването на коледната елха в центъра на града. Така децата успяха да сложат направените от тях играчка и получиха лакомства от Дядо Коледа.
Произведения на техния талант и сръчност можете да видите изложени и във фоайето на Читалището, където са експонирани рисунки на тема „Коледари в Павел баня”, празнични свещници, краваи и сурвакници. Изложбата е отворена за посещение всеки работен ден от 9.00 до 18.00 ч.
В туристически информационен център има подреден зимен кът, където всеки може да си направи снимки за спомен от „Зимни празници Павел баня
2007г.”


По инициатива на Кмета на Община Павел баня Станимир Радевски стартира кампания под надслов „Да спасим едно Коледно дърво”. В туристически информационен център Павел баня ще имате възможността да закупите вкоренено коледно дръвче, което ще внесе уют в домовете ви и ще ви радва по време на зимните празници.
След това ще можете да засадите вкорененото дръвче, да го върнете отново в естествената му среда и всеки път, когато го видите да знаете, че не само не сте унищожили частица от природата ни, но сте и спасили едно коледно дърво.


На 17.12.2007г. от 17.00ч. в зала „Младост” ще бъде организирана кулинарна изложба на коледни специалитети - „Коледна магия”. Всеки жител на община Павел баня може да участва в изложбата със свое ястие. Експонатите ще бъдат раздадени чрез томбола на присъстващите.Коментари 
Comments are not available for this entry.