Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Криминални новини
Павел баня
Криминални новини 
Лек автомобил блъска каруца

На 02.09.2007 г. около 20.50 ч. по път І-6 от Калофер за Павел баня се е движела каруца, без светлоотразители и светещо тяло, управлявана от М.Н. (24) от Тъжа. На около 400 м след разклона за с.Тъжа каруцата е застигната и блъсната от лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от Р.П. (40) от Казанлък. Конят е убит на място, а собственикът му е получил охлузни рани по лицето и разкъсно-контузна рана на ляв крак и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Нанесени значителни материални щети на лекия автомобил. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на лекия автомобил. М.Н., за който алкомерът е отчел 3.01 промила е задържан за 24 ч.

На 30.08.2007 г. в 09.00 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение, че за времето от 21.00 ч. на 29.08. до 08.00 ч. на 30.08.2007 г. в Павел баня неизвестно лице е взломило секретните патрони на предна лява врата и на запалването на лекотоварен автомобил "Фолксваген Транспортер". Автомобилът е бил паркиран на охраняем паркинг в двора на комплекс "Милениум". По случая работи РПУ – Казанлък.

На 30.08.2007 г. в 12.30 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение от подвижна горска стража при РУГ – Стара Загора, че в частна дъскорезница в с.Габарево, общ.Павел баня се намира незаконно придобит дървен материал. При извършената проверка на място, в дъскорезницата, собственост на М.Б. (46) от същото село са открити 130 греди от иглолистна дървесина (бор) с дължина около 4 метра и различен размер на челата, без контролна горска марка. Общото количество на дървения материал е около 5,2 кубични метра и е на стойност около 500 лв. Мястото на добиване и собствеността на дървесината и нанесените щети се изясняват. По случая работи РПУ – Казанлък.

На 28.08.2007 г.около 09.05 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение, че в с.Асен, общ . Павел баня неизвестно лице, след като срязало катинара на входната врата, проникнало в пункт за изваряване на ракия и извършило кражба на меден капак и медна серпентина. По случая работи РПУ – Казанлък.
Коментари 
Comments are not available for this entry.